Blog

Stroom opwekken met zonnepanelen is niet alleen heel duurzaam, maar ook nog eens goed voor jouw portemonnee. Je bespaart al snel een enkele honderden euro's per jaar. Met de huidige subsidie wordt de terugverdientijd verkort tot zo'n 6 jaar, dat betekent dat je daarna nog ruim 20 jaar gratis energie opwekt.

Pas getrouwd of plannen in die richting? Dan wil je vast wel op honeymoon. Veel mensen zijn op zoek naar een bijzondere reis voor deze gelegenheid.

Als zelfstandige bouw jij geen pensioen op via je werkgever. Om te voorkomen dat je straks alleen AOW (€839,55) hebt, moet je als zzp'er dus zelf iets regelen voor je pensioen. Dat kan via een lijfrente zoals ZZP Pensioen.

Het kopen van een nieuw huis doe je niet elke dag. Hierom is het belangrijk om dit in goede banen te leiden. Dit kun je doen met behulp van een NVM makelaar. Een NVM makelaar heeft vele voordelen ten opzichte van een normale makelaar. De NVM makelaar in Hellendoorn is Piksen makelaars.

Soms moet je heel snel stukken of goederen van de ene naar de andere plek laten vervoeren. Een koeriersdienst is dan de uitkomst. Vooral wanneer je landelijke opdrachten hebt ik het een goed idee om een wat grotere koeriersdienst in te schakelen.

Afgelopen week ben ik op vakantie geweest naar Texel. Hier heb ik een leuke ervaring gehad op een e-scooter, waardoor ik nu zelf graag ook een scooter wil aanschaffen.
Mijn vrouw en ik zochten een geschikte kinderopvang in de regio Twente. Graag deel ik onze ervaring en vertel waar je allemaal op moet letten bij het kiezen van een kinderopvang of kinderdagverblijf?
Het is momenteel ontzettend druk op de woningmarkt. Er is een groot woningtekort en de huizenprijzen lopen zorgwekkend snel op. Daardoor kost het steeds meer moeite om een geschikte koopwoning te vinden. Gelukkig zijn er veel makelaars die klaar staan om u te helpen.
Onlangs ben ik 25 jaar oud geworden. Dit kon ik natuurlijk niet ongevierd voorbij laten gaan. Voor mij dus een reden een bezoekje te brengen aan een slijterij in Enschede.
Ik ben op zoek naar... © Alle rechten voorbehouden 2021 - Branche info
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin