Mijn eigen droomhuis

05-02-2021

Ben jij op zoek naar je droomhuis? Wij weten hoe jij er straks woont!

Een droomhuis. De naam zegt het al. Je droomt er van. Uiteraard zijn ieders dromen anders. Maar ook ieders budget is anders. Toch zijn er een aantal dingen die je kunt doen om je droomhuis een stapje dichterbij te laten komen.

Inrichten

Wanneer je aan het dromen bent dan zijn gaan de gedachtes al snel richting verhuizingen en verbouwingen. Toch is een restyle van je bestaande woning de makkelijkste en goedkoopste manier om je droomhuis voor elkaar te krijgen. Vaak denk je zelf te beperkt. Een goede tip is dan ook om eens naar een woonwinkel toe gaan en een 3D Interieur advies te laten doen. Met een aantal nieuwe meubels, een nieuw behangetje, wat nieuwe woonaccessoires en het slim plaatsen van de bestaande elementen kun je een groot verschil maken qua uitstraling.

Iets ingrijpendere aanpassingen in je woningen die ook goed te doen zijn zonder direct een aannemer of een makelaar in de arm te nemen zijn bijvoorbeeld een nieuwe vloer en nieuwe gordijnen.

Verbouwen

Kom je tot de conclusie dat de vierkante meters in je woning niet toereikend zijn om al je dromen te verwezenlijken dan is het logisch dat je eens na gaat denken over een verbouwing. Er zijn veel manieren hoe je je huidige woning kunt upgraden. Denk eens aan een:

Verhuizen

De ultieme manier om je droomhuis te vinden is om er eentje te zoeken of je laat je droomhuis zelf ontwerpen en bouwen door een architect. Zolang het maar aan al je wensen voldoet en het dan te kopen. Alle mogelijkheden liggen open en je wordt alleen beperkt door je eigen fantasie... en natuurlijk door je budget. Want aan alle dromen hangt ook een prijskaartje. Om er achter te komen hoever je dromen realiteit kunnen worden is het handig om eens met een hypotheekadviseur te gaan praten en daarna met een makelaar. Een hypotheek adviseur kan je simpelweg vertellen wat je budget is gebaseerd op je inkomen en uitgavenpatroon. Een makelaar kent de lokale woningmarkt goed. Hij of zij kan je vervolgens vertellen wat er te krijgen is voor je budget en je helpen bij de onderhandeling. Kom je er uit met de verkopende partij dan ben je (nadat alles officieel is vastgelegd door een notaris) de trotse eigenaar van jouw nieuwe droomhuis. Zorg wel dat je - vooral wanneer het huis wat ouder is - een bouwtechnische keuring laat doen alvorens je de akte laat passeren.

Kortom: of je jouw droomhuis morgen kunt betrekken hangt van een aantal dingen af. Het belangrijkste is dat je reëel bent en je dromen een klein beetje weet te vertalen naar de realiteit.

Laatste berichten in onze blog

Ontdek het laatste nieuws
 

Ben je op zoek naar dé winkel voor vuurwerk kopen in Duitsland? Dan moet je echt bij Dream Feuerwerk zijn. Deze winkel heeft een enorm aanbod aan te gek vuurwerk. Het zit net over de grens en is makkelijk te bereiken, echter kun je hier ook online bestellen.

Het administratiekantoor CF Experts in Enschede is een essentiële schakel voor bedrijven en ondernemers in de regio die streven naar een gestroomlijnde financiële operatie.

Olivijn steen

15-03-2024
Olivijn, ook wel Olivine genoemd, is een erg unieke minerale siersplit dat CO2 met zich bindt als het in aanraking komt met (regen)water. Hierdoor wordt het overschot aan broeikasgassen verminderd en bent u milieubewust bezig!
Ik ben op zoek naar... © Alle rechten voorbehouden 2021 - Branche info
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin